Arda Güler, İspanya’yı kasıp kavurdu! ‘Real Madrid 80 milyon euroya satabilir’

La Liga’nın 37’nci haftasında Villarreal deplasmanından 4-4’lük beraberlikle ayrılan Real Madrid’de Arda Güler performansıyla parmak ısırttı. 19 yaşındaki on numaranın performansı sonrası Marca’da yer alan haberde dikkat çeken yorumlarda bulunuldu.

La Liga tarihinde en az süre alıp en fazla gol atan futbolcu unvanını ele geçiren Arda Güler’in performansına ayrı bir parantez açıldı.

Marca’da yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı:

“Real Madrid’e bu sezon en son katılan futbolculardan Arda Güler, inanılmaz işler yapıyor. Türk futbolcu, buraya gelmeden sadece 18 yaşındaydı ve sadece Fenerbahçe’deki oyunuyla Türkiye’de tanınıyordu. Onu izlemek, Türkiye’ye gitmek ve 30 milyon euro ödemek gerekiyordu. Bugün Madrid istese onu 80 milyon euroya satabilir ama eflatun beyazlılar onu kiralamak bile istemiyor. Güler’de bir dünya yıldızlığı var. Bu sezon 6 gol attı. Arda bir fenomen.”

AS’ın haberinde Arda Güler ve Alexander Sörloth’un performansı ön plana çıkarıldı. Başlıkta, “Sörloth ve Güler şov” denildi.

Arda Güler’in Real Madrid’deki performansına dikkat çeken AS’ın haberinde, “Real Madrid, Arda ile hiç beklemediği bir uzman buldu. Arda hiçbir pozisyonu kaçırmayan, çekiciliği olan bir solak” ifadeleri yer aldı.

ANCELOTTI’DEN ARDA VURGUSU

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Villarreal maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Arda Güler’in performansına övgüde bulunan Carlo Ancelotti, “Arda Güler, özel olduğunu gösterdi. Kaleye ne kadar yakın oynarsa o kadar iyi. Özel bir yeteneği var. Bu yeteneğini kaleye uzak olmaktan daha çok yakın olduğunda daha iyi gösterebiliyor” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x